Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da hangi mahalleler riskli?

Ülke genelinde alınan tedbirler koronavirüs salgınının yayılmasında önemli rol oynarken, bazı şehirlerdeki bulaş riskinin halen devam etmesi endişe veriyor. ''Hayat eve sığar'' uygulamasına göre Darıca'nın kimi mahallelerinde görülen yoğun riskin önelme alınmadığı takdirde sıkıntılara neden olacağı belirtiliyor. 

Darıca'da hangi mahalleler riskli?
04 Haziran 2020 - 12:58 - Güncelleme: 05 Haziran 2020 - 00:44
Haritaya göre, Darıca'da en riskli Mahalle Sırasöğütler olurken,  Çelikeloğlu Caddesi, 1651 ve 1654 Sokak'da, Aydınlar Caddesi ve 60. Yıl Ortaokulu'nun olduğu bölgede yoğunluk olduğu gözleniyor. Kazım Karabekir Mahallesi'nde ise yoğunluğun Şehit Gaffar Okkan Caddesi ile Battalgazi Caddesi ve Sancaktepe civarının olduğu alanlarda olduğu gözleniyor.
Abdi İpekçi Mahallesi'nde de İstasyon Karakol Amirliği'nin bulunduğu bölgede biraz sıkıntı olmakla birlikte mahallede genel anlamda risk bulunmuyor.
Bağlarbaşı Mahallesi'nde de eski mezarlık bölgesi ile Kavala Caddesi'nin olduğu alan beklentileri karşılamıyor.
Emek Mahallesi'nde ise Neşet Yalçın Anadolu Lisesi'nin bulunduğu bölgede bulaş riski yoğunluğu net olarak gözükürken, mahallenin diğer yerlerinde sıkıntı bulunmuyor.
Osmangazi Mahallesi'nde ise Servet Çambol İlkokulu ve İstiklal Caddesi'ne bağlı Validebağı, Güzelbahçe Sokakları'nın bulunduğu bölgede risk var.
Adı geçmeyen diğer mahallelerde ise bulaş riskinin olmadığı görünüyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum