Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Görme Engelliler için Uluslararası Satranç Turnuvası

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi, Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde ülke genelinde Görme Engellilere yönelik olarak ülke genelinde ilk defa düzenlenecek olan uluslararası Satranç Turnuvası düzenliyor.

Darıca'da Görme Engelliler için Uluslararası Satranç Turnuvası
21 Haziran 2021 - 18:21
Türkiye Satranç federasyonu, Türkiye görme engelliler Spor federasyonu, Türkiye beyazay Derneği Kocaeli Şubesi işbirliğiyle 26 - 27 Haziran tarihinde Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan  Ulusal Görme Engelliler arası Satranç turnuvası hakkında açıklama yapan, Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti şunları söyledi ; Türkiye’de ilk kez ulusal olarak böyle bir turnuva düzenleniyor. Bizlerde heyecan uyandıran bu turnuvaya ev sahipliği yapan maddi manevi destek veren Darıca belediye başkanı Sayın. Muzaffer Bıyık ve ekibine Türkiye’de yaşayan Görme Engeliler adına sonsuz teşekkür ediyorum. Satranç turnuvamıza son bir hafta kaldı    turnuvaya görme engelli arkadaşlarımızın başvurması   bizim için çok önemli.     
03 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak olan Satranç Turnuıvası finalinin yüz yüze,  Darıca’da yapılacağı ve birinciye 3 Bin TL, ikinciye 2 Bin 200 TL., üçüncüye, bin TL, dördüncüye ise 500 TL. Ödül  verileceği belirtilirken finale kalan sporcuların masraflarının Darıca Belediyesi’nde karşılanacağı ifade edildi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum