Darıca'da görme engelliler için Goalball turnuvası düzenleniyor
Yaptığı örnek projelerle dikkat çeken Darıca Belediyesi, bir ilke daha imza atarak görme engelliler için Goalball turnuvası düzenliyor.
Yayınlanma :
21.01.2022 12:24
Güncelleme :
21.01.2022 15:31


4 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Beyaz Baston Haftası dolayısıyla Erişilebilir Hareket Atölyesi projesi kapsamında Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Goalball Turnuvası’nda Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Türkiye Beyazay Derneği, Kocaeli Fatih Sultan Mehmet Görme Engelliler Spor Kulübü ve Gölcük Görme Engelliler Spor Kulübü olarak dört takım mücadele edecek.
BIYIK DARICALILARI DAVET ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, görme engelliler için düzenlenen Goalball turnuvasına Darıcalı vatandaşları davet ederek “Farkındalığın olduğu yerde engel yoktur sloganıyla organize ettiğimiz turnuvayı önemsiyoruz. Engelli kardeşlerimizin fırsat verildiğinde her şeyi yapabildiğini biliyoruz. Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezimiz ile engellilerin önündeki bütün engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Goalball turnuvasında gelin hep birlikte onların heyecanına ortak olalım ve birbirinden heyecanlı maçları birlikte takip edelim” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: