Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Eylül ayı meclisi yapıldı

Darıca Belediyesi Eylül ayı meclisi Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında toplandı.

Darıca'da Eylül ayı meclisi yapıldı
04 Eylül 2020 - 10:56 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 14:03

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ağustos ayı meclis toplantısına ait tutanak özetleri okunup görüşüldü. Ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta çalışanlarının gününü kutladı duyarlı çalışamaları nedeniyle teşekkür etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. 5 gündem maddesi görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.  Açılır kapanır tente ve sundurma yönergesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, Covid19 tedbirlerine uymayan vatandaşlara tepki gösterdi. Geçen hafta katıldığı 20 düğünde tedbirlere uyulmadığını gözlemlediğini ifade Başkan Bıyık, ‘’bakıyorum herkes halay çekiyor. Uyarılara ve önlemlere aldıran yok. Bende sert dille uyarmak zorunda kalıyorum, fırça da atıyorum. Virüs artık çok yakınımızda dolaşıyor. Lütfen kurallara uyalım. Burada herkese büyük görevler düşüyor  herşeyi beledeye ve zabıta ile kolluk güçlerinden beklemeyelim.’’ Dedi.

CHP’li meclis Üyesi Ayhan Şen, Eylül meclis huzur haklarını CHP grubu olarak Giresun’daki sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara bağışladıklarını söyledi. Başkan Muzaffer Bıyık’ta duyarlılıklarından dolayı Aktaş’a ve meclis üyelerine teşekkür etti ve AKP ile MHP’li meclis üyelerininde Eylül huzur haklarının kampanyaya bağışlanacağını söyledi.

Bu arada Zabıta Müdürü Yücel Aslan ve zabıta personeli meclis salonunda meclis üyelerine ve katılımcılara Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gül hediye etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum