Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da düğün sonrası 3 pozitif vaka ve 6 adreste karantina!

Koronavirüsün Darıca'da görüldüğü ilk günden itibaren verilen emek ve gösterilen çaba ne yazık ki son günlerde anlamını yitirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir düğün organizasyonunda üç pozitif vakanın ve temaslılarının fütursuzca davranması nedeniyle 6 adreste karantina uygulandı.

Darıca'da düğün sonrası 3 pozitif vaka ve 6 adreste karantina!
15 Temmuz 2020 - 13:13 - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 14:17

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir düğün organizasyonunda üç pozitif vakanın ve temaslılarının fütursuzca davranması nedeniyle 6 adreste karantina uygulandı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan yaptığı açıklamada ''Gayretli çalışmalarımız sonucunda vakaların sıfıra indiği son dönemde bu ve buna benzer olayların yaşanması, bizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı fevkalade üzmüştür. Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız; maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulmalı, gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalı, Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir. Unutulmamalıdır ki; asker uğurlamaları, düğün ve eğlencelerimiz kabusa dönebilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için virüse davetiye çıkarmayın'' dedi.

Detaylar geliyor...

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Zarife Hoca
    3 yıl önce
    Asıl şu millet bahçenin kapatsınlar bir süre. Millet görmemiş gibi piknik sepetleriyle termoslarıyla sabah akşam dip dibe oturuyor orda. Bir iki defa çocukları parka götürelim dedik arabadan bilenemedik kalabalığı görünce. Her yer dolu, Darıca ne hale geldi böyle şaşırıyorum gördükçe. Burada hastalık falan bitmez
  • melek kaya
    3 yıl önce
    aferim boyle yapmaya devam edin hic evden cikamayalim allahin beyin veripte kullanmak nasip etmemis seyler