Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da "Dinamik Denetim Süreci" denetimleri başlatıldı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Başkanlığında yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında Kontrollü normalleşme "Dinamik Denetim Süreci" denetimleri başlatıldı.

Darıca'da "Dinamik Denetim Süreci" denetimleri başlatıldı
06 Mart 2021 - 14:49 - Güncelleme: 09 Mart 2021 - 12:51
Darıca Kaymakamlığınca oluşturulan denetim ekipleri tarafından,14 bölgede Emniyet müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü,İlçe Milli Eğitim ,İlçe Müftülüğü,Mahalle Muhtarları,diğer kamu kurum amirleri ile personellerinden oluşan toplam 120 denetim ekibi 645 personelle yeni kontrollü normalleşme sürecinde Darıca genelindeki işletmeler (kahvehane, çay ocağı, AVM, kafeterya, lokanta gibi iş yerleri, düğün-nikah salonları, halı sahalar, toplu ulaşım araçları, okul kantinleri, kuaför-berber, camii ve mescitler ve tüm yaşam alanlarında olmak üzere) denetledi. Denetimlerde esnafa koronavirüs tedbirleri hatırlatılarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek uyarılarda bulunuldu.
Kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen denetlemelere Kaymakam Yüksel Kara'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Ada, Emniyet Müdürü Şaheser Şen ,İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan, Farabi Eğitim Araştırma hastanesi Başhekimi Prof.Dr Mustafa Güneş ve kurum amirleri eşlik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum