Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da dehşet! Karısını satırla 10 yerinden yaraladı!

Darıca'da meydana gelen olayda, önceki gün gece  saatlerinde yolda bir kadının yattığını fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Servise ve polise bildirdi. Yaralı halde hastaneye kaldırılan kadının baş ve boyun kısmında 10 kesik olduğu tespit edilirken, polisin yaptığı araştırmada, talihsiz kadını kocasının satırla yaraladığı tespit edildi.

Darıca'da dehşet! Karısını satırla 10 yerinden yaraladı!
05 Mart 2021 - 14:47 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 16:45
Bayramoğlu Mahallesi, Pırlanta Sokak’ta  önceki gece hareketsiz bir şekilde yerde yatan kadını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içerisindeki talihsiz kadını Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polisin olayla ilgili olarak yaptığı araştırmada, isminin N.T (48) olduğu öğrenilen kadının hastanede yapılan muayenesinde,  baş ve boyun kısmında 10 kesik olduğu tespit edildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilerden yola çıkan polis, N.T'yi yaralayan şahsın 2019 yılından bu yana ayrı yaşadığı ve birlikteliğinden 5 çocuk sahibi resmi nikahlı kocası O.T (65) olduğunu tespit etti.

Olay yerinden kaçan O.T'nin peşine düşen polis, öfkeli kocayı suç aleti satırla birlikte kısa sürede yakaladı. O.T çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre N.T'nin, kocası O.T yeniden barışma isteğini reddettiği ve olayın da bu nedenle meydana geldiği  öğrenildi.

Hastanede tedavi altına alınan talihsiz kadının sağlık durumu ciddiyetini korurken, polis çok yönlü araştırmasına devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum