Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; ''Darıca'da bozuk yol kalmayacak''

Darıca Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalta yama çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bıyık; ''Darıca'da bozuk yol kalmayacak''
07 Haziran 2020 - 13:20 - Güncelleme: 07 Haziran 2020 - 14:27
Darıca Belediye Bakanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla oluşturulan Asfalt Yama ve Yol Bakım Ekibi tarafından ilçe genelinde bozulan yolların onarılması için başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Darıca Belediyesi, özellikle kış aylarında bozulan yolların onarılması için yoğun bir tempoda çalışıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla oluşturulan Asfalt Yama ve Yol Bakım Ekibi de adeta seferberlik ilan ederek ilçe genelinde 14 mahallede gece gündüz bozulan yolları onarıyor. Yaz mevsiminin başlaması ve havaların da düzelmesiyle birlikte çalışmalar hızlandırıldı.

BIYIK: “DARICA’DA BOZUK YOL KALMAYACAK”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman asfalt çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi alıyor. Darıca’da bozuk yol kalmaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın bizden en önemli beklentilerinden biri bozuk ve çamurlu yolların olmamasıydı. Biz de göreve gelir gelmez vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikayetleri anında çözüme kavuşturmak için Asfalt Yama ve Yol Bakım Ekibi kurduk. Oluşturmuş olduğumuz ekibimizle bozuk yol kalmaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Darıca sokaklarında kimsenin ayağı çukura değmesin diye söz vermiştik ve ekiplerimizle birlikte sizlerden gelen talep ve şikayetler neticesinde bugüne kadar yaklaşık 2 bin 500 farklı noktada asfalt yama çalışması yaptık” diye konuştu. Darıcalılar da bozulan yolların kısa sürede asfaltlandığını belirterek Darıca Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • K .ö
    3 yıl önce
    Yol yok ki onarım olsun. Önce aktop sokak, atmaca sokak çevresini bi asfalt veya taş döşesinler