Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Ayak Tenisi Turnuvası başladı

Darıca Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında azalan spor etkinlikleri nedeniyle sosyal mesafeli ayak tenisi turnuvası düzenledi. Yaklaşık bir ay sürecek turnuvada kadın-erkek fark etmeksizin başvuran 20 takım, şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Darıca'da Ayak Tenisi Turnuvası başladı
28 Eylül 2020 - 20:44 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 13:04


Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında azalan spor etkinlikleri nedeniyle Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Ayak Tenisi Turnuvası düzenledi. 3 asil 2 yedek oyuncudan oluşan takımlar, 4 grup halinde mücadele veriyor. Kadın ve erkek takımların karışık olarak mücadele verdiği 20 takım yaklaşık 1 ay süren turnuvada şampiyon olabilmek için mücadele edecek.
Darıca İhsan Dumlupınar Sosyal Tesisleri (Çamlık Park) içerisinde düzenlenen açılış maçına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu katıldı. 

AÇILIŞ ÖNCESİ AZERBAYCAN'A DESTEK MESAJI
Açılış öncesi, Azerbaycan'a destek pankartı açarak her zaman kardeş Azerbaycan'ın yanında olduklarını söyleyen Darıca Belediye Başkanıu Muzaffer Bıyık, Sosyal Mesafeli Ayak Hentbol Turnuvasının özellikle pandemi döneminde farkındalık oluşturacağını belirtti.

BIYIK; FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Başkan Muzaffer Bıyık, "Burada özellikle dikkat etmemiz gereken konu sosyal mesafe kuralına uygun bir spor olması. Giriş ve çıkışlarda zaten önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda turnuvayı düzenledik. Pandemi kuralları ile ilgili de farkındalık oluşturmak istiyoruz. Katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

OYUNCULAR MEMNUN
Turnuvaya 5 kadınla kurdukları takımla katıldıklarını ifade eden Tuğçe Akkaya, "Turnuvaya kadın, erkek fark etmeden başvuru kabul edildiğini duyunca katılmak istedik. 5 kadın olarak geldik buraya hepimiz çok heyecanlıyız. Şu an turnuva bizim için çok eğlenceli geçiyor. Kadınlardan oluşan bir takım olarak iddialıyız ama ilk maçın heyecanı nedeniyle çok konsantre olamadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Turnuvanın açılış maçında kadın rakipleriyle mücadele veren erkek takım oyuncularından İdris Zengin ise, sporun kadını arkeği olmadığını ifade ederek, rakiplerini asla küçümsemediklerini ve güzel bir maç olacağını beklediklerini söyleyerek, '' Öncelikli olarak turnuvayı düzenleyen Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlk maçımız ve çok eğleniyoruz'' dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum