Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Asayiş olayları bitmiyor

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Darıca'da önüne geçilemeyen asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu defa meydana gelen hırsızlık olayında market zincirlerine ait 2 ayrı mağazaya giren hırsızlar cep telefonu çalarak kayıplara karıştılar

Darıca'da Asayiş olayları bitmiyor
02 Ağustos 2020 - 15:01 - Güncelleme: 03 Ağustos 2020 - 14:53


Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinde ülke genelinde mağazaları bulunan bir zincir markete ait  şubeye giren biri kadın 2 kişi reyonlarda bir süre dolaştıktan sonra raflardan birinde bulunan elektronik cihazları çantaya doldurarak gözden kayboldular.
Hırsızlık anının saniye saniye kaydededildiği mağazaya ait güvenlik kameralarında, yüzlerinde pandemi nedeniyle taktıkları maskeyle birlikte reyonları dolaşan biri kadın 2 kişi, bir süre sonra elektronik cihazların bulunduğu rafların önünde duruyor. Erkek olan hırsız, raf bölmesinin cam kapağını açtığı sırada yanındaki kadın da sırtına astığı çantayla birlikte arkadaşına yaklaşıyor. Bu sırada rafta bulunan cep telefonları ile bir kaç eşyayı kadının sırtındaki çantaya dolduran erkek hırsız ve yanındaki kadın daha sonra mağazadan çıkmak için kasalara yöneldiği gözüküyor. 

AYNI MARKET ZİNCİRİNİN 2. ŞUBESİ DE SOYULMUŞ
15 gün önce de aynı zincir mağazasının Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki mağazasına giren bir kişinin de hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıyor. Görüntülerde hırsızın 2 adet cep telefonu çaldıktan sonra  marketin kapsından koşarak kaçtığı görülüyor.
Görüntülerde,  kafasında şapka ve yüzünde pamdemi maskesi olduğu halde markete giren hırsız, reyonlar arasında bir süre dolaştıktan sonra telefonların bulunduğu bölüm önünde kendisine ürünler hakkında bilgi veren mağaza personeliyle bir süre konuşuyor. Daha sonra kendisine verilen 2 adet cep telefonunu incelemeye başlayan hırsız, bir kaç saniye sonra kapıya doğru yöneliyor. Market personelinin arkasından ilerlediğini farkeden hırsız, daha sonra kapıyı açarak koşar adım olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
Her iki olayın da bildirilmesinin ardından polis,  hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum