Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 3 bina karantinaya alındı

Darıca Nenehatun Mahallesi ve Pirireis Mahalleleri'nde covid-19 tedbirleri kapsamında 3 bina karantinaya alındı. Karantinaya alınan 3 binada 6 kişinin pozitif, 28 kişinin ise temaslı olduğu öğrenildi.

Darıca'da 3 bina karantinaya alındı
23 Mart 2021 - 17:34 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 18:11
Covid-19 Salgınını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamnında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde Nenehatun Mahallesi'nde 2, Pirireis Mahallesi'nde ise 1 binayı ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina altına aldı.
Karantinaya alınan 3 binada 6 kişinin pozitif, 28 kişinin ise temaslı olduğu öğrenilirken,.
İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi ;
Covid-19 salgınının görüldüğü günden itibaren, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, salgın riskini yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulanmıştır. 
İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid-19 salgınına karşı Darıca İlçemizin Nene Hatun Mahallesinde iki bina ve Piri Reis Mahallesinde bir bina, ikinci değerlendirmeye kadar karantina altına alınmıştır. 
Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum