Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 11 bina daha karantina altında!

Önceki gün 2 mahallede 3 evi karantina altına alan Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, bu kez 6 mahallede 11 apartmanda daha karantina işlemi gerçekleştirdi.

Darıca'da 11 bina daha karantina altında!
25 Mart 2021 - 11:35 - Güncelleme: 28 Mart 2021 - 16:14
Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kazım Karabekir Mahallesi,Piri Reis Mahallesi, Sırasöğütler Mahallesi,Osmangazi Mahallesi,Nenehatun Mahallesi, Abdi İpekçi mahallelerinde toplam 6  adreste pozitif vaka ve temaslılar tespit edildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde gittikleri binalara karantina uyarı afişleri astı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan yaptığı açıklamada, "İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid- 19 salgınına karşı Darıca ilçemizin 6 Mahallesinde 11 Bina karantina altına alınmıştır. Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere, tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz" dedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • KOCAELİ DARICA
    3 yıl önce
    BU ARKADAŞLAR DÜNKÜ MİTİNG ALANINA GİDİP YAZI DAĞITTILARMI ACABA.BİR HAFTA SONRA MİTİNG ALANINA GİDENLERDEN DOLAYII VAKA SAYISI ARTAR İSE SORUMLUSU KİM OLACAK...