Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, Cağ Kebabı'nın merkezi oluyor

Darıca Erzurum’ın dünyaca meşhur Cağ Kebabı merkezi oluyor. Darıca Kaymakamlığı konu hakkında proje başlatarak ilçenin tanıtımında katkılar sağlamayı hedefliyor.

Darıca, Cağ Kebabı'nın merkezi oluyor
23 Ocak 2020 - 12:26

Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2019-2020 eğitim yılı ikinci dönem değerlendirme toplantısında konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Karaman ilçede yer alan cağ kebabı işletmelerinin çevre illerde tanındığını bu il ve ilçelerdencağ kebabı yemek için çok sayıda insanın Darıca’ya geldiğini belirterek;’’Önemli bir markamızı algımızı İstanbulun, bölgemizin ve ülkemizin gündemine getirmek istiyoruz. Biliyorsunuz ki Cağ kebabının merkezi Erzurum. Ancak İstanbul'da bir çok insan bu kebabı yemek için Darıca'ya geldiklerini söylüyor. Biz Darıca'yı Cağ Kebabı ile gündeme taşıyacağız."dedi.

Bunun için, Kaymakamlık, Valilik, belediye, kalkınma ajansı ve üniversite işbirliği proje hazırladıklarının altını çizen Kaymakam Karaman, işletme sahipleriyle görüşerek altyapı oluşturduklarını güvenlikli ve gıda standardı yüksek cağ kebabı için çalışanların eğitimden geçirileceğini böylece daha kaliteli hizmet verileceğini söyledi.