Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri isyan etti

Darıca’da 2 aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, mahalle sakinleri, aynı yerde sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyerek yetkililerden çözüm beklediklerini ifade ettiler

06 Temmuz 2022 - 01:45 - Güncelleme: 07 Temmuz 2022 - 12:41
Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Dumanbey Caddesi ile Kemer Caddesi’nin kesiştiği dörtyol ağzında dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen kazada G.Ç. isimli kadının kullandığı 41 TY 707 plakalı hafif ticari araç ile B.K’nın kullandığı 34 GIF 66 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.
Kazada 41 TY 707 plakalı araçta bulunan D.A. isimli kadın yolcu çeşitli yerlerinden yaralanarak haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazanın olduğu Dumanbey Caddesi ile Kemer Caddesi civarında oturan mahalle sakinleri, aynı bölgede sürekli olarak kazaların meydana geldiğini söyleyerek yetkililerin önlem almasını istediler.
Mahalle sakinlerinden Oğuzhan Kaya, Dumanbey Caddesi ile Kemer Caddesi’nin bulunduğu dört yol ağzında sık sık kazaların meydana geldiğini ifade ederek, ‘’ 15 yıldır burada ikamet ediyorum, bu bölgede ne bir atlatma var, ne de bir uyarı göstergesi, dışarıdan gelerek Sancaktepe’yi ziyaret eden insanlar bilmedikleri için bu yolda araçlarıyla bir birine giriyor, bu şekilde insanların canı yanıyor. Belediyeden buraya bir engel koymasını istiyoruz. Burası zaten okul yolu, burada sürekli kazalar oluyor, insanlar mağdur oluyor’’ şeklinde tepkisini dile getirdi. Adını vermek istemeyen diğer bir mahalle sakini de, kazanın meydana geldiği dörtyol ağzının çok sıkıntılı olduğunu belirterek, ‘’ Alttan geldiğin zaman diğer yoldan gelen arabayı göremiyorsun, göremediğin zaman da karşı karşıya geliniyor, buraya ya engel konulması, ya da görüş açısını kapatan ağaçların kesilmesi lazım ‘’ dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum