Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli’de olacak. Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıkların yaptığı hizmetlerin toplu açılışlarını gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış yapacak!
29 Temmuz 2022 - 14:01
Erdoğan’ın 5 Ağustos’ta Rusya’nın Soçi kentinde yapılacak görüşmenin ardından Kocaeli’ye gelerek önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 8 Kasım 2020’de Kocaeli Kongre Merkezinde maliyeti 3 milyarı bulan toplu açılış bayramı yapmıştı.
Henüz toplu açılış törenini yapılacağı yerin ve Cumhurbaşkanını geliş saatinin netleşmediği çalışmada, Erdoğan’ın kesin programının yarın netleşmesi bekleniyor. Ancak yapılan çalışmada Büyükşehir Belediyesi, il müdürlükleri açılışı yapılacak hizmetlerin listesini çıkarmaya başladı. İl Müdürlüklerinin açılışı yapılacak hizmetleri arasında Emniyet Müdürlüğü binası, Kandıra Yolu tamamlanan iki varyantı, Sağlık Müdürlüğünün toplum ruh sağlığı merkezleri, sağlıklı yaşam merkezleri ve aile sağlığı merkezleri, geçtiğimiz yıl tamamlanan okullar yer alıyor.
Büyükşehir Belediyesinin açılışı yapılacak olan hizmetlerinin toplam bedelinin 3 milyarın üzerinde olması bekleniyor. Büyükşehir’in tamamladığı hizmetler arasında açılışı yapılacak olan 46 milyona mal olan Cumhuriyet Bulvarı, 75 milyona mal olan Karamürsel battı-çıktısı, 53 milyona mal olan Gebze-TEM bağlantı yolu, 26 milyona mal olan İlimtepe Yolu, 34 milyona mal olan 64 kilometre köy yolları, 475 milyona mal olan otobüs alımı, 35 milyona mal olan Darıca Spor Salonu, 36 milyona mal olan Gebze-SEM, 25 milyona mal olan Distilasyon Merkezi, 46 milyona mal olan Kandıra Belediye binası, 26 milyona mal olan 22 ayrı sahil düzenlemesi, İSU’nun 970 milyona kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu projelerinin tamamı gibi maliyeti 2 milyarı aşan projeler açılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum