Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Ağustos'ta açacağı tesislerin değeri 8 milyar lira

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Ağustos’ta kamu ve özel sektöre ait toplam 8 milyar TL değerinde tesisin resmi açılışını yapacağını söyledi. Yavuz, “Rakamlar, ülkemizin pandemiye rağmen son 2 yılda üretim, istihdam ve ihracatta geldiği noktayı gösteriyor” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Ağustos'ta açacağı tesislerin değeri 8 milyar lira
01 Ağustos 2022 - 11:58 - Güncelleme: 02 Ağustos 2022 - 11:03
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 6 Ağustos’ta İstanbul’dan Kocaeli’ne gelerek İzmit Milli İrade Meydanında konuşacağını ve toplu açılış törenine katılacağını söyledi. Vali Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızı 2 yıl sonra toplu açılış için geleceği ilimizde ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Vali Seddar Yavuz’un verdiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi açılışını yapacağı kamu ve özel sektöre ait yatırımların toplam değeri 8 milyar TL civarında. Yavuz, “Rakamları, ülkemizin pandemiye rağmen son 2 yılda üretim, istihdam ve ihracatta geldiği noktayı göstermesi bakımından önemsiyoruz” dedi.

DEĞERİ 8 MİLYAR TL
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi açılışını yapacağı 8 milyar liralık yatırım ve tesislerin kurumlara göre dağılımı şöyle; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 milyar 260 milyon TL, ilçe belediyeleri 338 milyon TL, bakanlıklar 1 milyar TL, Gebze Teknik Üniversitesi 35 milyon TL, OSB’ler bünyesindeki 33 tesis 3 milyar 363 milyon TL.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum