Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çok sayıda gözaltı var

Son bir hafta içinde Kocaeli emniyet ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Çok sayıda gözaltı var
14 Eylül 2020 - 18:18
Kocaeli'de son bir hafta içinde emniyet ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarı, hakkında işlem yapılan kişi sayısı ve operasyon sayıları hakkında Kocaeli Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 7-13 Eylül tarihleri arasında 64 ayrı olayda toplam 98 kişi hakkında işlem yaptığı ifade edildi. Hakkında işlem yapılan şahıslardan 19’unun tutuklandığı, 3’ünün ise adli kontrol kararı ile serbest kaldığı belirtildi. Ayrıca 3 kişinin emniyette sorgularının devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.
Ayrıca emniyetin düzenlediği operasyonda 466 gram esrar, 8 gram eroin , 42 gram bonzai, 605 gram metamfetamin, 10 adet sentetik ecza ve 124 kök kenevir ile operasyonlarda 3 adet tabanca, 11 adet fişek, 5 adet hassas terazi, 790 TL suçtan kazanıldığı düşünülen para ele geçirildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ise son bir haftada 4 ayrı operasyon düzenlediği ve bu operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı ifade edildi. Ayrıca 75 kök kenevir ve 3 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum