Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cinsel saldırıya uğrayan genç kızın tedavisi devam ediyor

Gebze ilçesinde, dershaneden çıkıp evine giden 17 yaşındaki A.A., cinsel saldırıda bulunan Afganistan uyruklu A.M.’nin boğazını sıkıp etkisiz hale getirmeye çalıştığı sırada yaralanırken, yoğun bakımda yaşam mücadelesini sürdürüyor. Baba M.A. başka bir hastaneye sevk edilen kızının bilincinin kapalı olduğunu, makineye bağlı olarak yaşadığını söyledi.

Cinsel saldırıya uğrayan genç kızın tedavisi devam ediyor
27 Temmuz 2021 - 16:38
Gebze’nin Pelitli Mahallesi’nde 12 Temmuz günü meydana gelen olayda, dershaneden dönen A.A.’yı takip eden Afganistan uyruklu A.M., genç kızı ağaçlık alana sürükleyerek cinsel istismara kalkıştı. A.M. daha sonra başından yaralanan genç kızı yol kenarına taşıdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, A.A.’yı Gebze’de bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Başına aldığı darbe ile ağır yaralanan A.A. yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Jandarmanın yaptığı araştırmanın ardından gözaltına alınan A.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

A.A. Gebze’de bulunan hastaneden Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. A.A. yaşam mücadelesini sürdürürken, ailesinin umutlu bekleyişi devam ediyor. Baba M.A. kızının bilincinin kapalı olduğunu belirterek, kızının makine yardımıyla solduğunu ve beslenmesinin sağlandığını, umutla iyileşmesini beklediklerini söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum