Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çınaraltı yine herkese örnek oldu!

Sosyal sorumluluk projeleri ve gönül verdikleri sarı-yeşilli renklere bağlılıkları ile taraftar toplulukları arasında özel bir yere sahip olan Darıca Gençlerbirliği'nin vefakar ve cefakar taraftar grubu Çınaraltı, Kars’a iyilik elini uzattı.

Çınaraltı yine herkese örnek oldu!
19 Ocak 2021 - 11:09 - Güncelleme: 22 Ocak 2021 - 12:43

Darıca Gençlerbirliği taraftarlarının başlattığı iyilik akımı Kars’ta yaşayan 500 çocuğun yüreğini ısıttı. Taraftarlar bizzat Kars'a giderek Mont, bere, atkı, bot ve kazak gibi kışlık kıyafetleri sert soğuk iklime ait olan Kars’ın çeşitli köylerine ulaştırdılar.

DARGET Başkanı Hasan Zengin, Darıca G.B Derneği Başkanı Cafer Kara, tribün liderlerinden Orhan Atik ve yönetim kurulu üyeleri Cem Birdal, Özcan Kolay, Eser Durmaz ve Fırat Çiçek bizzat bu iyilik akımında yer aldılar.

Bu önemli iyilik hareketi karşısında oldukça duygulanan Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ise yaptığı açıklamada  “Öncelikle Cafer Kara ve Hasan Zengin başkanlarımız başta olmak destek sunan iş insanlarımıza, taraftarlarımıza ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok duygulandım, çok mutlu oldum. Darıca G.B ailesi işte böylesine büyük ve güzel bir aile. Hep birlikte, tek yürek olarak bu iyilik akımlarımızı sürdüreceğiz. Bende bu camianın başkanı olarak, iş insanı olarak bu iyilik akımına sunabileceğim her türlü katkıya sunmaya hazırım. Kars’tan başlatmış olduğumuz bu iyilik akımını doğudaki diğer illerimizde öde  sürdürmeye devam edeceğiz. Tekrar teşekkürler 12.adam Çınaraltı, Allah’ına kurban” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum