Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler muhtarları ağırladı

GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca'da dahil Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarını ağırladı.

Çiler muhtarları ağırladı
31 Temmuz 2022 - 18:50
Gebze Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,  GTO’nun faaliyetlerini anlattı. Çiler, “Bugün burada bir aradayız. Hiçbir siyasi gayemiz yok. Eskihisar’daki sorun da bizim Ulus Mahallesi’ndeki sorun da bizim sorunumuz. Bizim işimiz hizmet. COVİD döneminde de hizmet yaptık. Gebze’de yaşıyoruz, Gebzeliyiz. Ben Gebzeliyim. Hizmet aşkımız. Mobil aş evi olan bir başka ticaret odası yok. Çağa ayak uydurarak çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Eğitime de destek sunduk, çocuklarımız geleceğimiz. Çocuklarımız için çalışıyoruz. Gebze kadim bir şehir. Gebze tarihi, kültürü ve dokusu ile hit bir şehir” şeklinde konuştu.

ÇİLER;  ' İL OLALIM ' DEMEKLE KİMSEYİ İL YAPMAZLAR

 Çiler, Gebze birçok ilden büyük. İl olalım demekle kimseyi il yapmazlar. Gebze nüfusu, yapısı, tarihi, kültürü ve değerleriyle bir çok ilden önde, Gebze’de tam dört vergi dairesi, bir çok imkan var. Birlikte başaracağız, Gebze büyükşehir statüsünde il olmalı, bu şehirde birçok şeyi hep beraber başardık, bu anlamda da bir aradayız, Gebze hak ediyor, Cumhuriyetin 100. yılında Gebzespor şampiyon olsun Cumhuriyetin 100. yılında Gebze il olsun ” diyerek il konusunda çağrısını yineledi. Bölge muhtarları da Başkan Nail Çiler’e tam destek verirken il olma konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum