Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler'den Kızılay Haftası mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'den Kızılay Haftası mesajı

Çiler'den Kızılay Haftası mesajı
30 Ekim 2020 - 11:07

Çiler açıklamasında '' 11 Haziran 1868’de Hilal-i Ahmer adıyla kurulan ve Cumhuriyet döneminde adı Türk Kızılay Derneği olarak değiştirilen Türk Kızılay; kurulduğu günden bu yana hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizde ve tüm dünyada muhtaç olan her yere doğal afet, savaş, salgın hastalık gibi tüm felaketlerde yardım eli uzatmaktadır.  

Zor şartlar altında kalan insanımıza umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılay’ımız, milletimizin sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en güzel örneğidir. Türk Kızılay’ımız, milletimizden aldığı güç ve destekle gönüllülük ve duyarlılık esasıyla gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda büyük başarılara imza atarak tüm insanlığın dertlerine çare olmak için insani bir sorumluluk ve fedakarlıkla çalışmakta, güzel hizmetleriyle hepimizi gururlandırmaktadır.

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nda doğal afetlerden, hastalıklardan ve savaşlardan uzak barış ve huzur dolu yarınlarda hep birlikte var olabilmek ümidiyle, tüm dünyada yardımseverliğin temsilcisi Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve çalışanları ile tüm gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor, Kızılay Haftası’nı içtenlikle kutluyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum