Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çikolata yüklü TIR Devrildi

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Gebze'de, dorsesinde taşıdığı çikolata yükünün kayması sonrası ağırlık merkezini kaybeden TIR, yan yattı. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Çikolata yüklü TIR Devrildi
19 Haziran 2020 - 16:02 - Güncelleme: 19 Haziran 2020 - 16:11

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi, Topçular Caddesi kavşağından Güney Yanyola dönüş yapmak isteyen Sedat Akgün idaresindeki çikolata yüklü 31. HM. 327 Plakalı TIR, dorsesindeki yükün kayıp aracın ağırlık merkezini kaybetmesi sonucu yan yattı. 
 Aşırı yağış nedeniyle arıza yapan trafik sinyalizasyon sisteminin çalışmamasına rağmen kontrollü çıkış yaptığını belirten TIR Sürücüsü Sedat Akgün, Topçular Caddesi'nden köprülü kavşağa girip, Güney Yanyola dönüş yaptığı sırada arkdaki yükünün kaydığını ve ağırlık dengesini kaybeden dorsenin devrilmesi sonucu aracının yan yattığını söyledi. Kendisine bir şey olmadığını ifade eden sürücü Sedat Akgün, '' Allah korudu, iyi ki yanımdan bir araç geçmiyordu, yoksa o da kazada devrilen aracımın altında kalacaktı'' dedi. 
Kaza nedeniyle kontrollü olarak verilen araç geçişi, devrilen TIR'ın vinçle kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
 Polis kazayla ,ilgili olarak soruşturma başlattı. ardından

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum