Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çıkan tartışmada tabancayla vurulan 16 yaşındaki Kadem hayatını kaybetti

Gebze'de 2 genç arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce 16 yaşındaki Kadem Can Çiçek tabancayla göğsünden vurularak öldü

Çıkan tartışmada tabancayla vurulan 16 yaşındaki Kadem hayatını kaybetti
27 Mart 2024 - 05:17
Olay, dün gece saatlerinde  Beylikbağı Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi.
Kadem Can Çiçek (16) ile E.K.D.(20), dün gece saatlerinde konuşmak için bir araya geldi. Kız meselesi nedeniyle buluşan gençlerin konuşması daha sonra tartışmaya dönüşünce E.K.D.’nin arkadaşları da olay yerine gelerek konuya dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından E.K.D., belinden çıkardığı tabancayla etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşunlardan birinin göğsüne isabet ettiği Kadem Can Çiçek kanlar içerisinde yere yığılırken E.K.D., arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçtı.
Yoldan geçen bir minibüs sürücüsünün aracına alarak  Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürdüğü Kadem Can Çiçek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen  hayatını kaybetti. 
Kadem Can Çiçek’in cenazesi otopsi için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırılırken, polis yaptığı çalışmaların ardından E.K.D.’yi saklandığı yerde yakalayarak göz altına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Alaattin AYDIN
    1 ay önce
    Allah rahmet eylesin Mevlâm Yakınlarına sabırlar versin. Malesef kanunlarımız yetersiz kalıyo, olan gençlerimize, geleceğimize oluyo.