Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiftçi, " Beşikten Eşiğe Yetim" projesini kalıcı hale getiriyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verip yerine getirdiği ilk vaat olan “Beşikten Eşiğe Yetim” Projesi’ni 4 Ocak Salı günü yapılacak yeni yılın ilk meclis toplantısında gündeme taşıyarak kalıcı hale getiriyor.

Çiftçi, " Beşikten Eşiğe Yetim" projesini kalıcı hale getiriyor
03 Ocak 2022 - 11:24
Çayırova için hazırladığı projeleri uzun vadeli düşünen ve sağlam temeller üzerine inşa eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  kentin vizyonu için hayata geçirdiği birbirinden önemli projelerle ilçeyi ihya ve imar ederken gönüllerde iz bırakmak ve hayır duası almak için sosyal projelere de çok önem veriyor.
Başkan Çiftçi, seçim beyannamesinde yerine getirdiği ilk söz olan “Beşikten Eşiğe Yetim” Projesi’ni 2022 yılının Ocak ayı meclis toplantısından geçirerek yönetmelikle kalıcı hale getirmeyi planlıyor.
 
Göreve geldiği ilk günlerde ilçedeki yetim ve öksüzlerin tespitini yapan ve geçen 2.5 yılda onların asli tüm ihtiyaçlarını karşılayan, bayramlarda tepeden tırnağa giydiren Başkan Çiftçi, sosyal belediyecilikte Türkiye’ye örnek olacak model bir uygulamaya imza atmak istiyor. Çayırova tarihinde bir ilk olan Yetim ve öksüz projesinin sürekli olarak devam ettirmesi için önemli bir adım atan Başkan Çiftçi, Ocak ayında yapılacak yeni yılın ilk meclis toplantısında meclis gündemine taşıyacağı projeyi meclisten geçirerek ömür boyu kalıcı hale getirmek istiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum