Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Özcan, Darıcalıların sorunlarını Büyükşehir Meclisi'ne taşıdı!

CHP Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesi Meclis üyesi Selim Özcan, Darıcalıların sorunlarını dün yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme taşıdı. 

CHP'li Özcan, Darıcalıların sorunlarını Büyükşehir Meclisi'ne taşıdı!
17 Eylül 2021 - 10:58 - Güncelleme: 19 Eylül 2021 - 23:20
2 soru önergesi veren CHP Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesi Meclis üyesi Selim Özcan, Darıca'nın trafik sorununu ve Tuzla Caddesi'nde yol asfalt problemini sordu. 
Özcan verdiği soru önergelerinde;

''İlçemizde nüfus yoğunluğuna bağlı olarak araç trafik yoğunluğu da hızla artmakta ve sabah akşam trafik durma noktasına gelmektedir. Bu bağlamda özellikle metro çalışmalarının devam ettiği bölgelerde ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. İstasyon caddesi Cumhuriyet meydanı ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi civarında özellikle okulların açılması ile trafik karmaşası yaşanmaktadır. Yetkililerin bir an önce konuyu dikkate alması ve sorunun çözümü noktasında adım atmaları gerekmektedir. Bu konuda yapılacak çalışmalar ile ilgili tarafımıza bilgi verilmesi arz olunur.  Ayrıca Darıca ilçemizin nüfus ve araç yoğunluğu her geçen gün hızla artmaktadır. Caddeler de oluşan çukur ve bozuk yerlerin kış ayları gelmeden bir an önce ivedilikle yapılması önem arz etmektedir. Geçtiğimiz ay içerisinde asfaltlama işi yapılan Tuzla Caddesi Postane kavşağından itibaren çift yön olan yolun bozuk kısmı yenilenmiş fakat yarım bırakılmıştır. Toplam beş yüz metrelik bozuk kısmın ne yazık ki dörtte üçü yapılmış devamı öylece bırakılmıştır. Ve bir an önce sorun çözülmelidir.
1.Bahsi geçen yerin tamir veya asfalt yenilemesi niçin yarım bırakılmıştır.
2.Tamamlamayı düşünüyormuşsunuz?'' sorularını sordu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum