Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Aktaş'tan Darıcalılara aşı çağrısı!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, halen aşılarını olmamış Darıcalıları koronavirüs aşısı olmaya davet etti. Aktaş, “Toplumun sağlığını önemseyen, bilime güvenen herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

CHP'li Aktaş'tan Darıcalılara aşı çağrısı!
28 Temmuz 2021 - 11:22 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 14:40
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli nüfusunun yarısının aşı olmadığını söyleyerek bu oranın koronavirüsten kurtulmak için yeterli olmadığını söyledi. Darıca’da da halen aşı olmayan vatandaşları aşı olmaya davet eden CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Darıcalılar kısıtlamaların kalktığı, yaz aylarında olduğumuz ve maalesef vaka sayılarının hızla arttığı bu günlerde, Maske-Mesafe-Temizlik kuralının dışında aşılanmanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz.

DAVET ETTİ
Ülkemizde nüfusumuzun büyük bir kısmı hala aşılanmamış durumda. Kocaeli olarak ise nüfusunun sadece yüzde 48’inde aşılanma yapılması ne yazık ki yeterli olmuyor. Bu yüzden tüm vatandaşlarımıza çağrımızdır. Toplum sağlığı için, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitiminin aksamaması için, esnafımızın yeninden kepenk kapatmaması için, eğlence ve müzik sektörü çalışanlarının daha fazla mağdur olmaması için kendinin ve toplumun sağlığını önemseyen, bilime güvenen herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Unutmayalım ki; Bilim insanları ve sağlık çalışanlarının fedakârlıkları sayesinde hayata tutunduk, umutlarımızı koruduk. Birbirimize kavuşmayı, birlikte gülüp eğlenmeyi çok özledik. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenin'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum