Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Kocaeli'de danışma kurulları başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, pandemi nedeniyle uzun süredir yapılmayan danışma kurulu toplantılarının ne zaman başlayacağını açıkladı.

CHP Kocaeli'de danışma kurulları başlıyor
09 Ekim 2021 - 16:08
Cumhuriyet Halk Partisi Yönetmeliğinde yer alan danışma kurulu toplantıları uzun süredir pandemi nedeni ile yapılamıyordu. Belli aralıklarla partinin il ve ilçe teşkilatları tarafından organize edilen danışma toplantılarında, parti politikalarının oluşumuna katkı sağlamak amacıyla yerel, yöresel ya da ülke çapında; güncel veya genel her türlü siyasal, sosyal, toplumsal, ekonomik ve kültürel konular ele alınır; uygulamalar ve çözüm önerileri tartışılır, değerlendirilir ve geliştirilirdi.

“2 AY İÇERİSİNDE BAŞLIYOR”

Pandemi nedeni ile uzun süredir yapılamayan danışma kurulları toplantılarının tekrar ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Dün akşam Kocaeli’de yerel bir televizyon kanalına konuk olan CHP Kocaeli il Başkanı Harun Yıldızlı, danışma kurulu toplantılarının ne zaman başlayacağını açıkladı. Genel merkezle görüştüğünü ifade eden Başkan Yıldızlı, 2 ay içerisinde danışma kurullarının başlayacağını söyledi.

“İLÇELERDEN TARİH BELİRLEMELERİNİ İSTEDİK”

Yıldızlı açıklamasında, “Genel Merkezimiz ile konuştuk. Pandemi nedeniyle yapamadığımız danışma kurullarımıza başlıyoruz. Biliyorsunuz 6 ayda bir yapılıyordu. Ama pandemi süresince yapamamıştık. İlçelerden tarih belirlemelerini istedik. Bir program oluşturacağız, 2 ay içinde danışma kurullarını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum