Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, öğrencilere burs vermek için kermes açtı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı ile CHP Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilciliği'nin öğrenciler yararına 4 gün boyunca düzenleyeceği kermes bugün açıldı. Bayramoğlu Ada içerisinde Kiraz Sokak'ta açılan kermese Darıcalılar büyük ilgi gösterdi.

CHP Darıca, öğrencilere burs vermek için kermes açtı!
14 Ekim 2021 - 13:13
11.00 - 20.00 saatleri arasında açık olacak olan kermesin açılışına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Kadın Kolları başkanı Hilmye Selçuk, CHP Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilcisi Hülya Aşçıoğlu, CHP Darıca Örgütü İlçe Yöneticileri, CHP Darıca Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

GÜZEL BİR AMAÇ İÇİN BULUŞTUK
Tüm geliri Darıcalı öğrencilere burs verilecek olan kermesin açılış töreninde konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ''Bugün burada güzel bir amaç için buluştuk. 4 gün boyunca açık olacak olan kermesimizin tüm geliri öğrencilere burs olarak verilecek. Biz öğrencilerle alakalı birşeyler yapmak zorundaydık. Bu zamana kadar elimizden geldiğince desteklerimizi olduk. Maalesef yurt ve maddi sorunu olan öğrencilerimiz var. Bu kermesle beraber hep birlikte öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olacağız'' dedi. 

ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Açılış konuşmalarından sonra CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve partililer, açılan standları tek tek gezerek, hem alışveriş yaptılar hem de bol kazançlar dilediler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum