Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'nın astığı afiş, indirildi

CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla Darıca İlçe Hizmet Binası'na asılan “128 MİLYAR DOLAR NEREDE?” yazılı afiş, savcılık talimatıyla polis tarafından bulunduğu yerden vinçle indirildi

CHP Darıca'nın astığı afiş, indirildi
15 Nisan 2021 - 16:23 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 16:37




CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla dün Darıca İlçe Hizmet Binası'na asılan  “128 MİLYAR DOLAR NEREDE?” yazılı pankartın indirilmesi için bugün İlçe Başkanı Gökhan  Aktaş'ı bilgilendiren görevliler, olumsuz cevap aldılar. Aktaş görevlilere yaptığı açıklamada, afişi teslim etmeyeceklerini söyledi. CHP Darıca İlçe Hizmet Binası'ndan partililerin afişi indirmeyeceği şeklinde cevap alan polis, bu durumda kendilerinin vinç yardımı ile afişi alacaklarını kaydettiler. 
Daha sonra polis gözetiminde vinç yardımıyla binadan indirilen afişle ilgili açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, '' Bu mübarek Ramazan gününde insanların açlıkla, sefaletle uğraştığı ve zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde, hükümetin tek derdi sadece ve sadece bu pankartların ilçe binalarımızdan indirilmesi. Biz halkın gündemini takip etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 128 MİLYAR DOLAR NEREYE harcandı, hangi kirli eller o paraları kendi kasalarına indirdi? Bunun sorgulamasını yapmaya devam edeceğiz.'' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum