Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP, Darıca Millet Bahçesi'ne otobüs hattı istedi

CHP Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, meclise verdiği soru önergesinde, Darıca millet bahçesine otobüs hattı istedi.

CHP, Darıca Millet Bahçesi'ne otobüs hattı istedi
16 Nisan 2021 - 11:54

Taşdemir, soru önergesinde şu ifadelere yer verdi: “Darıca ilçesine bağlı Nenehatun ve Sırasöğütler mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımız millet bahçesi ve sahile gitmek için ulaşım sorunu yaşamaktadırlar. Toplu taşıma araçlarının Darıca merkezden ring usulü ile çalışıp döndükleri için yolcuları bıraktıkları merkez ile sahil arasındaki mesafenin uzak olduğu bilinmektedir.
Sorunun çözümü ve halkımızın sahilden faydalanabilmesi için 507 hat (Nenehatun) ve 504 hat(Sırasöğütler) güzergahının Darıca merkezden Millet bahçesi girişine yönlendirilmesi ve durak konulması önem arz etmektedir. Özellikle yaz aylarında ilçe merkezindeki toplu taşıma araçlarının oluşturduğu trafik yoğunluğu da bu sayede çözüme kavuşacağı dikkate alınmalıdır. Ayrıca araçların, millet bahçesinden sefere başlatıp hastaneden yolcuyu alarak dolaştırmadan hızlı bir şekilde Nenehatun ve Sırasöğütler'e güvenli bir şekilde ulaşmasına vesile olacaktır.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum