Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan pazar mesaisi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş,  Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve parti yöneticileri, hafta sonu olmasına rağmen hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ziyarette bulunarak taziye dileklerini ilettiler. Dernek ziyaretlerine de devam eden CHP Darıca Yönetimi, yeni evli çiftleri de unutmayarak nikah törenlerine katıldılar.

CHP Darıca'dan pazar mesaisi
18 Ekim 2020 - 19:05 - Güncelleme: 18 Ekim 2020 - 19:08
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi ile Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızıluğa, pazar gününü ziyaretlere ayırdılar.
CHP'liler, hayatını kaybeden partililerinden Muzaffer Velioğlu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle kardeşi Turan Velioğlu'na, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Oltulu Veysel Dursun’un ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler.
CHP'li heyet ziyaretlerinin devamında, Tokat ili Turhal ilçesi Çayıraltı köyü yardımlaşma derneği ve  Kars ili Benliahmet köyü yardımlaşma derneğini ile Ardahan ili Ortageçit köyü yardımlaşma derneğini ziyaret ederek, fincan takımı hediye ettiler. Misafirperverliklerden dolayı dernek başkanlarına teşekkür eden CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindekiler daha sonra, geçmiş dönem Güzeltepe belde başkanlarından Ali Koç’un oğlu Erdem Koç’un nikah törenine katılarak,   genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum