Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan gazetemize ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü Başkanı Gökhan Aktaş ve yöneticileri gazetemizi ziyaret ettiler.

CHP Darıca'dan gazetemize ziyaret
08 Ocak 2021 - 12:46 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 13:44

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Saymanı Name Yılmaz Fidan, İlçe Sekreteri Metin Öztürk ve Başkan Yardımcısı Mesut Akçam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize yaptıkları ziyarette tüm çalışanlarımız adına Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat'ı tebrik ettiler.

Basının toplumdaki yerinin çok önemli olduğuna değinen CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, özellikle pandemi sürecinde ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılarda en çok gazetecilerin yara aldığını söyledi.

Böylesine sıkıntılı bir dönemde parti olarak ellerinden gelen destek için hazır olduklarını belirten başkan Aktaş, '' Bugün aynı zamanda gazeteci Metin Göktepe'nin öldürülüşünün yıl dönümü, Metin Göktepe gazeteciydi ve görevi başında öldürüldü, bir çok gazeteci bugün hala cezaevlerinde tutsak olarak tutuluyor, ekonomik yaptırımlar nedeniyle yayın hayatlarına son verilmek isteniyor, biz CHP olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da her zaman basının özgürlüğünü savunacağız. Bu sıkıntılı günleri İnşallah atlatacağız'' dedi.

Genel Yayın yönetmenimiz Erol Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindekiler, günün anısına, üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin ve CHP  Logosunun yer aldığı kahve fincanı hediye ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum