Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, Bayramoğlu ve Piri Reis'te temsilcilikler açtı!

CHP Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle temsilciliği yeni yerinde törenle açıldı. Mahalle yönetimine giren tiyatro oyuncusu Suzan Aksoy ile sanatsal çalışmalar güçlenecek.

CHP Darıca, Bayramoğlu ve Piri Reis'te temsilcilikler açtı!
06 Eylül 2020 - 13:46 - Güncelleme: 07 Eylül 2020 - 11:36

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilcilikleri’nin açılışını Cumartesi günü gerçekleştirdi. Temsilcilik açılışına; CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Darıca Kadın Kolları Başkanı Başkanı Hilmiye Selçuk, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Temsilcilik açılışına damga vuran isim ise tiyatro oyuncusu Suzan Aksoy oldu.

GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ OLDU

Temsilciliklerin açılış töreninde konuşma yapan mahalle başkanı Hülya Aşçıoğlu şunları kaydetti; “Ben her zaman bir CHP sempazitanı ve gönüllü çalışanı, vatansever biri oldum. Referandum ve delege seçimlerinden beri de partim için daha profesyonel düzeydeki çalışmalarda bulundum. Bunun en güzel örneklerinden biri de geçen sene yaptığımız, Emek Mahallesi temsilciliğindeki Geri Dönüşüm Atölyesi olmuştur. Bayramoğlu Mahalle Başkanı olmam için teklif gelince seve seve kabul ettim.

ÇALIŞAN, ÜRETEN TEMSİLCİLİK

Hem Bayramoğlu, hem de Piri Reis Mahalle Temsilciliklerini birleştirerek, temsilciliğimizi aynı zamanda kadınlarımızın birçok farklı alanda çalışmalarını yapabilecekleri bir atölye haline getirip, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman mahallemizin yanında olan, farklı projelerle bütün temsilciliklerimize örnek teşkil edecek bir örgüt yapısı oluşturmayı amaçladık.  Bu yapı ile temsilciliğimizde spordan kültüre, eğitimden el sanatlarına geri dönüşüm atölyesi gibi birçok farklı proje ile temsilciliklerimizi çalışan, üreten; bizleri sorunlarımız ve mutluluklarımızla bir araya getiren teşkilatlanmanın mahalle bazındaki örgüt yapısını oluşturmanın en güzel ve sağlıklı oluşumunu yapılandırmak hedefimizdir.”

NENEHATUN MAHALLESİ İÇİN YER ARIYORUZ

Mahalle başkanı Hülya Aşçıoğlu’nun ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bir konuşma yaptı. Aktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Nenehatun ve Bayramoğlu Mahalleleri’nde ise yer anlamında değişime gittik. Mevcut yerlerin kapanmasının sebebi ise bulunduğu mahallenin atıl köşelerinde olması, biriken kira borçları, yerin su, doğalgaz gibi altyapı sorunları ve pandemi sürecinden ötürü insanların partiye gelmemesiydi. Piri Reis ve Bayramoğlu mahallelerimizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz, Nenehatun Mahallesi’nde ise yer arayışımız sürüyor.”  

SANAT ÜRETİLECEK

Hülya Aşçıoğlu başkanlığındaki mahalle yönetiminin en renkli yüzü Kadıköy’den Bayramoğlu’na göç eden tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy oldu. Bir dönem İşçi Partisi Kadıköy İlçe Örgütü’nde de siyaset yapan Aksoy, sadece CHP’lilerle değil her siyasi partiden ve düşünceden vatandaşlarla sanat üretmek istediğini dile getirdi.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum