Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cami İmamı, avluda iple kendisini asan genci ölümün kıyısından aldı

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Darıca'da bu sabah 03.30 ile 04.00 arası oruç tuttuğu için hazırlık yapan cami imamı, avludan gelen sesler üzerine hırsızlık olacağı düşüncesiyle dışarıya çıktığında musalla taşının üzerindeki demir gölgeliğinde ipte asılı bir genci farketti. Kısa süre içerisinde üzerindeki şoku atlatan imam, can çekişmekte olan genci ipten indirerek hayatını kurtardı.

Cami İmamı, avluda iple kendisini asan genci ölümün kıyısından aldı
23 Temmuz 2020 - 15:17 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 15:54


Darıca Nenehatun Mahallesi'ndeki Kurban Erol Camii İmamı İlhan Akar, bu sabah 03.30 ile 04.00 saatleri arasında, avludan gelen sesler üzerine dışarıya çıktığında, cenazelerin konduğu musalla taşını yağmurdan ve güneşten korumak için yaptırılan gölgeliğin çatısının iç kısmında boynunda iple asılı vaziyette bir kişinin sallandığını fark etti. Kısa süre içerisinde üzerindeki şoku atlatan İmam Akar, asılı vaziyetteki genci boynundaki ipten kurtarmaya çalışırken, bir yandan da bağırarak yardım istedi. İmamın feryatlarına yetişen çevredekilerle birlikte ipten kurtarılan ve burnundan kan geldiği de öğrenilen gencin, tedavisi için Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.
İsmi öğrenilemeyen gencin durumunun iyi olduğu ve bir süreden bu yana psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.
Olayın ardından konuyla ilgili olarak konuşmak istemeyen Camii İmamı İlhan Akar, vatandaşlık görevini yaptığını söyleyerek açıklama yapmaktan kaçındı.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cemaatın olmadığı saatlerde bir kişinin camii avlusuna girdiği ve yakınlardaki bir masayı musalla taşını yağmurdan güneşten koruyan çardağın altına çekerek üzerine çıktığı, daha sonra da çardak çatısının altına ip bağladığı ipin diğer ucunu ise bir havluyla birlikte boğazına geçirerek kendisini boşluğa bıraktığı görülüyor.Avludaki bir ağacın kısmen engellediği görüntülerin devamında imamın gennci ipten indirirken, gürültüye koşan bazı vatandaşların da kendisine yardım ettiği görülüyor.
Olayla ilgili olarak imamın ifadelerine başvuran polis soruşturma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum