Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çalınan 2 ineğini bulan polislere teşekkür etti

Darıca'daki ahırından 2 ineğini çalan ve polisin sıkı takibi sonrası Bursa'da yakalanan hırsızlardan mallarını geri alan Ersal Işık isimli vatandaş, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Çalınan 2 ineğini bulan polislere teşekkür etti
27 Temmuz 2020 - 18:33
 Darıca Piriresis Mahallesi'ndeki evinin yakınındaki kendisine ait ahırda beslediği ve sütlerini satarak geçimini sağladığı 2 ineğinin geçtiğimiz hafta çarşamba gecesi çalınmasının ardından polise şikayette bulunan Ersal Işık isimli vatandaş, çok zor duruma düştüğünü söyleyerek ineklerinin bulunması için yardım istedi.
Şikayet üzerine inekleri çalanların peşine düşen Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ineklerin izini Bursa'da buldu.  Yapılan çalışmaların ardından 2 kişi oldukları tespit edilen hırsızları da yakalayan polis, 8 Bin 500 TL'ye satılan inekleri de Bursa'dan getirterek sahibi Ersal Işık'a  teslim etti.
Ersal Işık, evinin geçimini sütlerini satarak sağladığı ineklerinin bulunmasına çok sevindiğini belirterek kendisine yardımcı olan CHP Darıca Meclis Üyesi Ayhan Şen ve amcasının oğluyla birlikte İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen'i makamında ziyaret edip emeği geçen tüm polislere teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum