Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın'dan Aydın Ünlü'ye ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 13’üncü olağan genel kurulda yeniden başkan seçilerek 4’ncü dönemine başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Büyükakın'dan Aydın Ünlü'ye ziyaret!
16 Ekim 2020 - 10:04
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ünlü, 26 Eylül’de gerçekleştirilen 13’ncü olağan genel kurulda yeniden başkan seçilerek 4’ncü dönemine başlamıştı. Başkan Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP İl Başkanı Ünlü’yü makamında ziyaret etti.  Ziyaret programında konuşan Başkan Büyükakın, “Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Şimdiye kadar son derece güzel çalışmalar yaptınız. Tüm teşkilat başkanlarınızla bu kentte hep birlikte güzel hizmetler yaptınız. Aynı şey İnşallah Cumhur İttifakı için de geçerli olur. Memleket için güzel çalışmalar elde edilecek. Bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen bir ülkenin inşasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bunda Cumhur İttifakı’nın büyük katkısı var. Teröre karşı mücadelemiz, Milli meselelerimizde dik duruşumuz bundan sonra da gelecekte hayırlı işlere vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.  

'SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ'
Ünlü ise “Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükakın’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bakanı olmayan Kocaeli’ye 5 bakan varmış gibi yatırımlar getirilmesi Tahir beyin başarısıdır. Biz camia olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Çöpten ekmek toplayan çocuk görseydiniz gereğini yapardınız bunu biliyoruz. Söylemlerinizi de yakından takip ediyoruz. Biz aslında büyük fotoğrafa odaklanıyoruz. Hayal olan bir çok çalışma bizler için anlam ifade ediyor. Yeni yönetimlerimiz heyecanlı. Saha programlarımızda büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmaları anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum