Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyük gurur! Ender Alkan, Ümit Milli Takımı'na gitti!

Teknik direktörlük kariyerindeki ilk macerasında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin başında transfer yasağına ve kısıtlı imkanlara rağmen büyük işler başaran Ender Alkan’a Ümit Milli Takım'da Teknik Direktör Tolunay Kafkaslı'nın yardımcısı oldu.

Büyük gurur! Ender Alkan, Ümit Milli Takımı'na gitti!
09 Şubat 2021 - 00:20 - Güncelleme: 12 Şubat 2021 - 13:46

Ekibimiz Darıca Gençlerbirliği'nde olağan üstü işlere imza atarak, çoğunluğu gençlerden kurulu ekiple ve transfer yasağı olmasına rağmen şampiyonluk yarışının içerisinde yer alan Ender Alkan’ın bu başarısını gören Tolunay Kafkas, Ender Alkan’a  Ümit Milli Takım'da birlikte çalışma teklifinde bulundu. Darıca G.B Başkanı Arif Gülen ise bu teklife karşılık Ender Alkan’a anlayış gösterdi ve Milli görev için onay verdi.

Bu akşam Darıca Gençlerbirliği Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Ender Alkan için veda programı düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı programda Başkan Arif Gülen, Ender Alkan'ın Darıca G.B'ye büyük değerler kattığını, Milli Takıma çağrılmasının kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Ender Alkan ise her zaman Darıca ailesinin bir ferdi olarak kalacağını belirterek, futbolcularına çok güvendiğini ve geri kalan maç periyotlarından başarı ile çıkacaklarını söyledi. 

Öte yandan Teknik Direktör Ender Alkan'ın Ümit Milli Takım'a yardımcı antrenör olması sebebiyle Teknik Direktörlük görevine yardımcı antrenör Özcan Sert getirildi. Perşembe günü oynanacak Ceyhanspor maçında Darıca Gençlerbirliği'nin başında çıkması beklenen Özcan hocanın, Ender Alkan'ın izinden gitmesi bekleniyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum