Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyük Anadolu Hastanesi Nisan'da açılıyor

Darıca ve Samsun’da hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten ve kurumun Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Mercan, gazetemizi ziyaret ederek yeni açılacak olan hastane binası hakkında bilgi verdiler.

Büyük Anadolu Hastanesi Nisan'da açılıyor
17 Eylül 2021 - 12:21
Ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’la çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Dr. Yakup Yönten, Dr. Nilgün Yönten ve Tayfun Mercan, daha sonra Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde 2018 yılında temeli atılan yeni hastane binası hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
Kaba inşaatı tamamlanan 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip 150 yataklı yeni hastane  binasının Şubat 2022 yılında tamamlanacağını ve Mayıs 2022 tarihinde ise açılışının yapılacağını söyleyen  Dr. Yakup Yönten, hizmete başlamasıyla birlikte hastanenin isminin bundan böyle Hospital Park olarak değil, Büyük Anadolu Hastanesi adını alacağını belirtti.
Büyük Anadolu Darıca Hastanesi ‘nin zeminde 4, dışarıda da 5 kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacağını hatırlatan Yönten, 5 ameliyathane, erişkin ve yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi kapalı ve açık otoparklarıyla Darıca’ya modern bir sağlık kuruluşu kazandıracaklarını kaydetti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum