Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bülent Aktaş, Yeni Mahalle Muhtar adayı oldu

Darıcalıların yakından tanıdığı bir isim olan Bülent Aktaş, Yeni Mahalle Muhtar adayı oldu. 1976 yılında Darıca’da doğan Aktaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bülent Aktaş, Yeni Mahalle Muhtar adayı oldu
20 Şubat 2024 - 11:28 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 11:30
Her gün ev ziyaretleri yapan ve mahalle halkına yapacağı çalışmalardan bahseden Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ 26 yıldır yöneticilik yapıyorum. Yaşadığımız kentin daha iyi hizmet alabilmesi için muhtarlık yarışında aday olarak Yenimahalle' de yaşayan tüm komşularımızın oylarına talibim. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım. Ve başarılı bir şekilde bana teslim edilen görevleri yerine getirdim. Profesyonel yöneticilik tecrübelerimi 48 yıldır yaşadığımız kentin ihtiyaçlarını çok iyi bilen biri olarak muhtar olup mahallemize ve kentimizde kullanmak arzusundayım. Sizlerin oylarıyla Darıca'nın en güzel mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle'ye hizmet için, Darıca'nın gözde mahallesi olması için göreve talibim’’ dedi.

BÜLENT AKTAŞ KİMDİR?
1976 Darıca doğumlu. Aslen Ardahan'lı. Evli, üç kız çocuğu babası. 26 yıldır VIP Giyim A.Ş de üretim müdürü olarak yöneticilik yapıyor.  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum