Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Brisa, Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı Girişimcileriyle bir araya geldi

Türkiye’yi teknolojik gelişmeleri takip etme alanında bir adım ileriye taşımak için çalışanBrisa, birlikte katma değer yaratabileceği genç girişimcilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki akıllı fabrika, robotik süreç ve mobilite çözümlerialanlarında çalışmalar yapan girişimcilerle bir etkinlik düzenleyen Brisa, yaptığı çalışmalarla farklı girişimcilere ulaşarak destek sağlıyor.

Brisa, Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı Girişimcileriyle bir araya geldi
11 Temmuz 2020 - 15:17 - Güncelleme: 11 Temmuz 2020 - 15:19

Türkiye’nin lastik sektörü lideri Brisa, Kocaeli Üniversitesi Teknopark iş birliğiyle Kocaeli’ndeki girişimcilerle online olarak bir araya geldi. Girişimcileri ve girişimci adaylarını, yolculuğun geleceğine yön verecek prototip ve girişimleri geliştirmeye teşvik etmek ve girişimciler ile ortak iş geliştirme çalışmaları başlatmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Brisa’nın odak alanları kapsamında çalışan girişimcilere ulaşılarak görüşmeler yapıldı.

Brisa’nın startup tarama faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bir çok etkinlikten bir tanesi olan Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı ile gerçekleştirilen Startup Demoday, bölgedeki girişimciler için de bir fırsat doğurdu. Brisa belirlediği odak alanları kapsamında çalışan girişimcilere erişmek, etkin inovasyon projeleri için iş birlikleri başlatmak ve birlikte katma değer yaratacak ürünler, hizmetler, iş modelleri veya çözümler geliştirmek amacıyla akıllı fabrika, robotik süreç, mobilite çözümleri üzerine çalışan 7 farklı startup ile bir araya geldi.

Brisa girişimcilik, dijital projeler ve mobilite çözümleri ekiplerinin katıldığı etkinlik kapsamında ve sonrasında girişimcilerle prototip geliştirme alanları, teknik mentörlük desteği, iş bağlantıları, potansiyel müşteri ilişkisi ve ortak iş geliştirme fırsatları üzerine konuşuldu.

Brisa Geleceği Genç Girişimcilerle Birlikte Tasarlıyor

Tüm dünyanın nesnelerin interneti, yapay zekâ, robotik gibi teknolojiler ile yeni bir çehreye kavuştuğunun bilinciyle hareket eden Brisa, Türkiye’nin bu yolculukta güçlü bir oyuncu olmasını sağlamak için üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor. Gençlere ve girişimcilere yol açmak için başlattığı “Yolculuğun Öncüleri” programıyla şimdiye kadar 90 farklı girişim ekibine ulaşan Brisa, düzenlediği “demoday”ler ile de daha fazla girişimciye ulaşmayı hedefliyor. 

Hayal edilemeyeni hayata geçirmek ve Brisa deneyimini eşsiz bir hale getirerek farklılaştırmak için yarını düşünerek, geleceğin ihtiyaçlarını öngörüp hayal eden ve tasarlayan Brisa girişimciler ile birlikte Türkiye’yi bu alanda bir adım daha öteye taşıyacak çözümleri hayata geçirmeye devam ediyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum