Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bozuk olan yollar en kısa sürede onarılacak

Darıca’da bazı cadde ve sokaklarda yolların bozuk olması vatandaşlara oldukça sıkıntı yaşatıyor. Vatandaşlar bozuk olan yolların yetkililerce bir an önce onarılmasını istiyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada ise Darıca’nın genelinde büyük bir alt ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, büyük bir yatırım ile bu sorunları en kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Bozuk olan yollar en kısa sürede onarılacak
06 Ocak 2017 - 08:30
Darıca’daki yolların onarılmasını isteyen vatandaşlar ve araç sürücüleri ilçemizde bozuk yolların kalmasını istemediklerini belirtti. Vatandaşlar, “Darıca’da ne yazık ki bazı cadde ve sokaklarda yollar bozuk durumda. Belediye bu şekilde olan yolları bir an önce onarmalı’’ dediler. 
 
KARABACAK: ÇALIŞMALAR DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR
Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin bir çok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Darıca genelinde büyük bir çalışma yapılıyor. Bozulan ve tahrip olan bölgelerde düzenleme ve bakım çalışmaları yapılıyor. 
Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar Darıca genelinde durmaksızın devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde Darıca’mız daha güzel bir görünüme kavuşacak’’ dedi.