Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Boşanma aşamasında olduğu karısına kurşun yağdırdı!

Darıca'da boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu.

08 Eylül 2021 - 15:39 - Güncelleme: 10 Eylül 2021 - 00:30
Kazım Karabekir Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi Hanedan Sokak’ta bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, çocuğunu civardaki okula bıraktıktan evine dönmek isteyen G.C.,isimli kadın  iddiaya göre bu sırada boşanma aşamasında olduğu kocası Y.C.ile karşılaştı. İkili arasında kısa süreli tartışmanın ardından öfkeli koca üzerindeki silahı çıkararak G.C.’ye defalarca ateş etti.
Ayaklarına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle G.C.  kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı gören mahalle sak,inleri, kaçmak üzere olan Y.C.’yi yakalayarak elindeki silahı aldılar. 
Mahalle sakinleri, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polise, öfkeli koca Y.C.’yi teslim ederken, 112 Acil Servis Ekipleri kocasının silahından çıkan kurşunlarla yaralanan G.C.’yi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

SİLAHI ALIP BAHÇEYE ATTIKTAN SONRA ABİYİ POLİSE TESLİM ETTİK
Olay sırasında arkadaşlarıyla birlikte silahını elinden aldığı Y.C.’yi polise teslim eden  Murat Yeter isimli mahalle sakini, olay yerinde bir şahsın kadına ateş ettiğini gördüklerini söyleyerek, ‘’ Abla can havliykle abinin elindeki silaha sarıldı, o sırada ben de kapının önündeydim silah sesine ve ablanın sesine geldim, o sırada ‘ne oluyor?’ dediğim anda abi silahı bana da doğrulttu, ‘Yaklaşma vururum !’ dedi. O ara dikkati dağılınca abla abinin elindeki silaha vurdu, silah önüme düştü, O arada ben silahı aldım evimin bahçesine attım, ondan sonra mahalleden arkadaşlar geldi, abinin ayağı takılıp düşünce, abla da zaten yaralaydı, ambulansı aradık, polisler hemen geldi sonrasında abiyi polise teslim ettik’’ şeklinde konuştu.
Y.C.’nin polisteki ifadesi sürerken, G.C.’nin de hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum