Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Boğularak öldürülen kadın Darıca'da oturmuş

İstanbul Bayrampaşa'daki bir otelde dün gece 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde iple boğularak öldürülen Ferdane Kurt (43)'un 3 ay öncesine kadar çocuğunun Türkmenistan uyruklu babasıyla birlikte  Darıca'da oturduğu ve sürekli olarak tartıştıkları için sık sık karakolluk oldukları öğrenildi.

Boğularak öldürülen kadın Darıca'da oturmuş
13 Ocak 2021 - 16:59
Bir süreden bu yana Bayrampaşa'daki bir otelde kalan ve önceki gece saat 04.00 sıralarında küçük çocuğunun ağlaması üzerine otel görevlileri tarafından başka bir odada cesedi bulunan Ferdane Kurt'un iple boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti.
Ferdane Kurt'un daha önce evlilik yaparak boşandığı eşinden 3 çocuğu daha olduğu ve bu çocukların Malatya'daki dedesi ve dayılarıyla birlikte kaldığı belirtilirken, talihsiz kadının daha sonra  imam nikahıyla birliktelik yaşadığı Türkmenistan uyruklu Maksat B. ve 3 yaşındaki çocuklarıyla birlikte Haziran 2020 tarihinde  Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir apartmanın girişteki dairesine yerleştikleri ve 2-3 ay sonra da evi boşaltarak taşındıkları öğrenildi.
Türkmenistan uyruklu Maksat B.’nin Darıca'da oturduğu dönemde bir fırında çalıştığı ve kendisini 'Mesut' olarak tanıttığı belirtilirken, komşuları, Maksat B.'nin evdeki eşyaları sattığını, çiftin sürekli olarak tartıştığını ve bu nedenle de sık sık karakolluk oldukları ifade edildi. 


OTEL GÖREVLİSİ KATİL ZANLISINI  ODADAN ÇIKARKEN GÖRMÜŞ
Bu sırada imam nikahlı eşi Maksat B'den de ayrılan Ferdane Kurt'un İstanbul'da bir sığınma evine yerleştiği daha sonra da yetkililere, bir iş bulup ev kiralayarak oğluna bakacağını söyleyip buradan da ayrıldığı ifade edildi. 
Kadın Sığınma Evi'nden ayrıldıktan sonra İstanbul Bayrampaşa'da bir otele yerleşen ve bir süre burada  kaldıktan sonra önceki gece 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde iple boğularak öldürülen Ferdane  Kurt olayıyla ilgili olarak , Otel görevlisi, polis ekiplerine verdiği ifadesinde kadının çocuğu ile 108 No'lu odada kaldıklarını, ağlayan çocuk sesi üzerine odaya baktıklarını ancak kadını odada göremediklerini anlattı. Odaları kontrol eden görevliler, şüpheli Cemil V.'nin de aynı dakikalarda oteli terk etmesi üzerine durumdan şüphelenip 217 numaralı odayı kontrol ettiklerini ve kadını orada gördüklerini, daha sonra da polise haber verdiklerini söylediler. Cemil V. tarafından boğularak öldürülen Ferdane Kurt'un cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Kartal Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine götürüldü. Ferdane Kurt'un memleketi Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde defnedileceği öğrenildi.
Polis ekiplerinin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum