Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Boğazına leblebi kaçmıştı

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve bazı yöneticileri, yaklaşık olarak 4.5 ay önce boğazına leblebi kaçtığı için yatağa mahkum kalan 1,5 yaşındaki Ömer Asaf'ı ziyaret ederek Handan ve Ferhat Koçak çiftine konuyla ilgili olarak yakından ilgileneceklerini söylediler.

Boğazına leblebi kaçmıştı
03 Haziran 2020 - 09:03 - Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 14:25
İlk olarak gazetemizin gündeme getirdiği, boğazına leblebi kaçtığı için yatağa mahkum olan Ömer Asaf ile ilgili haberin ardından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ve bir çok hayırsever vatandaşın ardından minik Ömer'le ilgili bir destek de Ak Parti Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Av. Ufuk Acay ve yönetiminden geldi.
Boğazına leblebi kaçtıktan sonra, götürüldüğü hastanede kalbi durduktan sonra yeniden çalıştırılan ve 63 gün boyunca tedavi edilmesinin ardından evine gönderilen 1,5 yaşındaki Ömer Asaf, şu anda yatağa bağlı olarak yaşıyor. Raporları çıkmadığı için özel hastaneden getirilen doktorlar tarafından tedavisi devam eden aile ekonomik olarak zor duruma düştü.
Haberimizin ardından gazetemizi arayarak destek veren bir çok hayırsever vatandaşlarla birlikte Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'da bebekle ilgili olarak gereken çabayı gösterdiklerini söylediler. Dün de Handan ve Ferhat Koçak'ı evlerinde ziyaret ederek  Ömer Asaf'la ilgili bilgi alan Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, aileye bebekle yakından ilgileneceklerinin sözünü verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum