Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bodrum katını spor kompleksine dönüştürdüler

GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER - Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Deniz Yıldızları Lisesi'ne ait atıl durumdaki kapalı alanı değerlendirerek ilçe halkının spor yapmasını sağlayacak pırıl pırıl bir salona dönüştürdü

Bodrum katını spor kompleksine dönüştürdüler
02 Mayıs 2020 - 14:07

 Darıca Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Deniz Yıldızları Lisesi'ne ait  erkekler yüzme havuzunun alt katında atıl vaziyetteki 600 metrekarelik alan kısa sürede fitness ve dövüş sporlarının yapılabileceği bir spor kompleksine dönüştürüldü.
Tüm masrafları Darıca Belediyesi tarafından karşılanan spor salonunda Belediye Eğitim Spor  Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada,  salonu Belediye Eğitim Spor  Kulübü'ne devrettiklerini ifade ederek , '' burada Darıcamız'ın yarınlarını teşkil edecek olan gençlerimizi ve çocuklarımızı yetiştireceğimiz bir spor salonu yaptık. Bokstan, kareteye, my thai'ye kadar her türlü branşın olacağı, özellikle gençlere yönelik bir çalışma başlattık. '' şeklinde konuştu.
Spor Salonunun üst katında yer alan yüzme havuzunun bulunduğu yere sauna ve buhar odası da yaparak burayı bir spor kompleksine dönüştüreceklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, '' İnşallah şu Covid-19 virüs illetinden de kurtulduğumuz zaman ümid ediyoruz ki Darıcalı hemşehrilerimiz burada çok güzel vakit geçireceği mükemmel bir sosyal tesis inşaa etmiş olacağız. Ben, aynı zamanda meclis üyemiz olan  Eğitim Spor  Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül 'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum '' dedi.