Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık'tan Darıca Kızılay'a ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Darıca Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bıyık'tan Darıca Kızılay'a ziyaret
05 Kasım 2019 - 11:21
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Darıca Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Türk Kızlayı Darıca Şubesi’ini tebrik eden Başkan Bıyık, Kızılay’ın 151 yıllık geçmişi olduğunu vurgulayarak “Kızılay, 151 yıldır ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde insanlık adına sayısız yararlı ve hayırlı hizmetleri yerine getirmiş ve getirmeye de devam eden güzide bir kurumumuzdur. Türk milletinin merhamet ve iyiliğini dünyanın dört bir yanına ulaştıran Türk Kızılayı’nın Darıca’daki gönül ve iyilik elçilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum. Darıca Belediyesi olarak Türk Kızılay’ın her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
KIZILAY’A BAĞIŞ ÇAĞRISI
 
Darıcalılara Türk Kızılayı’na bağış yapma çağrısında da bulunan Başkan Bıyık, “Türk Kızılayı aynı zamanda sağlık alanında büyük hizmetler yerine getiriyor. Özellikle insan hayatı için büyük önem arz eden kan stokları açısından güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu vesileyle ben bütün vatandaşlarımızın Kızılay’a kan bağışı yapmalarını istiyorum. Böylelikle halkımız en değerli yardımı yapmış olacaklardır. Kızılay’ın her zaman arkasında olduğumuzu içtenlikle ifade ediyor, Kızılay Haftası’nı bir kez daha tebrik ediyorum" diye konuştu. Türk Kızılayı Darıca Şube yöneticileri de Başkan Bıyık’a teşekkür ederken ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.