Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık: 'Mazeret değil çözüm üretiyoruz'

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahalle mahalle ziyaretler yaparak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Başkan Muzaffer Bıyık, “Biz hizmet makamıyız” diyerek vatandaşların problemlerine çözüm üretiyor.

Bıyık: 'Mazeret değil çözüm üretiyoruz'
04 Ekim 2021 - 10:09 - Güncelleme: 06 Ekim 2021 - 10:22
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, hafta sonu da yoğun mesaisine rağmen vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Darıca Belediyesi olarak tüm sorunlara el attıklarını vurgulayan Başkan Muzaffer Bıyık, esnafla, mahalle halkıyla, 7’den 70’e herkesle hasbihal ediyor.

HER TALEBİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Genç yaşlı, kadın erkek herkesin farklı taleplerini değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, hafta sonu Piri Reis Mahallesi’nde vatandaşların davetini geri çevirmeyerek sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Belediye olarak hizmet makamı olduklarını ve mazeret değil çözüm odaklı çalıştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın önceliği bizim de önceliğimiz. Herkesin fikir ve önerilerini dinliyor, taleplerini değerlendiriyoruz. Mazeret üreten değil, çözüm üreten bir belediye anlayışıyla çalışıyoruz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hakan Soylu
    2 yıl önce
    Osmangazi mahallesinde oturup size oy vermiş biri olarak Birincisi aşıroğlu köprüsü karabacak döneminden bu yana sözde her seçim dönemi yapılıyor proje aşamasında falan yapılmadı ikinci aklıma gelen şu aşıroğlu caddesini mahvettiniz geniş yolu berbat ettiniz ya trafik tek yön olsun ya da yolu eski haline getirmelisiniz bence