Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Darıcalı vatandaşlarımızın daima yanındayız!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazetemizin instagram canlı yayınına katılarak, Coronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalar anlattı.

Bıyık; Darıcalı vatandaşlarımızın daima yanındayız!
07 Nisan 2020 - 13:11
Oldukça ilgi olan canlı yayını binlerce Darıcalı takip ederken, Başkan Bıyık yaptığı açıklamada ''Bu zor günlerde birlik ve beraberlik çok önemli. Biz daima Darıcalı hemşerilerimizin yanındayız'' dedi.Darıca Gazetesi İnstagram Canlı Yayınları dün başladı. Yayının ilk konuğu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık olurken, Darıcalı vatandaşlar canlı yayına büyük ilgi göstererek, Başkan Bıyık'ı adeta soru yağmuruna tuttu. 

YAYINA BÜYÜK İLGİ VARDI
Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'ın sorularını cevaplayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen korona virüsü tedbirleri kapsamında Darıca'da yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada ''Darıca Kaymakamlığımız ile birlikte ortak çalışmalarımızı yapıyoruz. Zabıtamız, Temizlik işleri müdürlüğümüzle ve tüm birimlerimizle sahadayız. Faiş fiyatlarla ilgili denetlemelerimizi yapıyoruz. Vatandaşımızı ezdirmemek adına marketlerdeki fiyatları denetliyoruz. Sokak hayvanlarına karşı kayıtsız kalmadık. Sokak hayvanlarının bakımını yaptık. Başta kamu binaları olmak üzere, bir çok alanda dezefektesiyle ilgili ekipler kurduk. Ülkemizdeki sağlık çalışanlarını kutluyorum. Gerçekten büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Daima onların yanındayız. Ayrıca Darıca'da Vefa Sosyal Destek Grubu kuruldu. Yapmış olduğumuz bu çalışmada da vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanıyor.  444 74 41 hatlı telefondan bu hizmetimizi veriyoruz."

BİR HAFTADA BİN KOLİ YARDIM
Ayrıca ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardımlarda Bin koliyi geçtik. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız belediyemizi arayarak bizden destek alabilirler. Pazarların girişinde maske dağıtmaya devam edeceğiz. Ayrıca her gün bir mahallemiz komple dezenfekte ediliyor. El-ele verirsek, başaramayacağımız şey yoktur. Sizin aracılığınızla tüm Darıcalı hemşerilerime bir sözüm var. Biz daima sizin yanınınızdayız'' dedi.