Başkan Bıyık yaptığı açıklamada ''Başımız sağolsun. Bugün çöp boşaltma alanından dönerken personellerimiz Tahsin Atalar ve Erkan Albayrak trafik kazası geçirmiştir. Geçirmiş oldukları trafik kazası nedeniyle personelimiz Tahsin Atalar’ın vefat etmesini derin bir üzüntüyle öğrendim. Araçta bulunan iki personelimizden Erkan Albayrak ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Vefat eden Tahsin kardeşimize Allah’tan Rahmet, kederli ailesine baş sağlığı, yaralı olarak ameliyata alınan Erkan kardeşimize de acil şifalar diliyorum'' dedi.
Bıyık; Başımız sağolsun!
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugünkü kazada yaşamını yitiren Darıca Belediyesi çalışanı Tahsin Atalar'a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.
Yayınlanma :
23.05.2020 17:35
Güncelleme :
23.05.2020 17:35
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: