Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bitişikteki inşaat çalışmalarından zarar gören bina boşaltıldı

Gebze’de bir inşaatta yapılan çalışmalar sırasında toprak kayması nedeniyle temeli zarar gören 5 katlı binada yaşayan yaklaşık 60 kişi, önlem amacıyla tahliye edildi

Bitişikteki inşaat çalışmalarından zarar gören bina boşaltıldı
18 Mayıs 2021 - 03:43 - Güncelleme: 18 Mayıs 2021 - 03:58


Tatlıkuyu Mahallesi, 1306 Sokak’taki bir inşaatın temel çalışmaları sırasında toprak kayması nedeniyle bitişiğindeki 5 katlı bina zarar gördü. Binadan zaman zaman gelen gürültü nedeniyle paniğe kapıldıklarını söyleyen apartman sakinleri dün gece yarısı durumu yetkililere bildirince, AFAD başta olmak üzere olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 
Bitişikteki inşaat temel çalışmaları nedeniyle yaşadıkları binanın zarar gördüğünü ifade eden apartman sakinleri yapılan uyarılar üzerine binayı boşaltırken, polis, bina çevresinde önlem aldı.
Yaklaşık olarak 60 kişinin yaşadığı 5 katlı bina sakinlerinin bir kısmı yakınlarının evlerine giderken, gidecek yeri olmayanlar ise çevredeki otellere yerleştirildi.
Bölgede incelemelerde bulunan yetkililer, günün ağarmasıyla birlikte çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini ve duruma göre hareket edeceklerini belirttiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum